~Fi Ayyi Ardhin Taskun Fa Hunaka DAkwatun Tubna~
There was an error in this gadget

Friday, June 11, 2010

Khabar terbaru..

Assalamualaikum wbt..
Sudah lama rasanya daku tidak menulis d blog ini
Hari ni diriku berkesempatan sebentar untuk menulis serba sedikit
Di hujung minggu yg redup dan tenang ini
Aku merasa cukup tenang
Mengadap komputer, menulis report untuk di serahkan kepada supervisor
Untuk makluman semua,ataupun sape yang membaca blog ini
(rasenya xde kot)
Saya sedang menjalani Latihan Industri Kejuruteraan ataupun dlm bahasa omputeh Engineering Industrial Training (EIT)
Nama je engineering tp praktikal sy xde kaitan langsung dengan aplikasi engineering yang sy belajar kat UIA..
Tu yang sedihnya..tp xpe lah..as long as sy dpt menimba ilmu diJabatan KImia Malaysia PJ..itu dah cukup berguna untuk sy untuk melangkah masuk ke FInal Year
next semester..must be well prepared.
Tu la serba sedikit mengenai sy buat msa sekarang..
kalu nak diceritakan memang panjang..tp xpe la.ckp d sni shaja..
ok.wassalam..

hafizien
b.eng(biochem-biotech)
KOE, IIUM

No comments:

Post a Comment