~Fi Ayyi Ardhin Taskun Fa Hunaka DAkwatun Tubna~
There was an error in this gadget

Saturday, September 19, 2009

Terima Kasih Pada Yang Sudi

salam untuk semua

hari ini adalah hari terakhir ramadhan 1930H
esok kita akan sambut hari raya.
selamat hari raya ku ucapkan

terasa sedih terkenangkan bulan yang penuh keberkatan
hati ku terasa sayu apabila ramadhan akhirnya ingin 'pulang'
ku kenangkan kembali
ramadhan tahun ini yang ku lalui
ruginya aku...

hari ini
sebelum raya disambut
tepat jam 4.55.15 ptg..
aku meluahkan masa untuk mengarang sedikit

suasana hari raya memang sesuatu yang paling menyeronokkan
ahli keluarga semua pulang beraya
xkira yang juah di mana sahaja
pulang ke kampung berhari raya bersama keluarga tersayang
sudah lama xberjumpa
inilah masanya bersua kembali
merapatkan hubungan..

namun,
ada juga yang xberkesempatan untuk pulag berhari raya
bersama keluarga tersayang
yang berada jauh
jauh di seberang
sedih bila terkenangkan mereka yang jauh

hari ini,
jam berlalu ke pukul 5.03.09 ptg
entahlah
aku pun xtau ape nak di tulis
setiap kali aku rasa sedih..
aku akan cakap sorang2 lah
ni time aku rasa sdih..huhuuhu
sape lagi nak dengar aku cakap
aku type jela dalam blog ni..
then sape2 nak baca, baca je la

nak tau kisahnya????
tunggu post yang akan datang i.a

salam

No comments:

Post a Comment